No photo has been submitted for the contest. Be the first!

Spelregels

Wat is "Foto van het Jaar 2022"?

Door elke maand via onze Zooveel voor dieren Facebookpagina of Instagram een lieve, leuke of gekke foto van jouw huisdier in te sturen maak je iedere maand kans om de “Foto van de maand” te worden. Aan het begin van het nieuwe jaar wordt er uit deze twaalf foto’s de beste gekozen. Deze foto wordt echter niet door ons gekozen maar door jullie! Stem op de foto waarvan jij vindt dat deze de “Foto van het Jaar 2022” is!

Prijzen

De eigenaar van de foto met de meeste stemmen op dinsdag 31 januari 2023 om 11:59 am (GMT+1) wint een Zooveel voor dieren waardecheque ter waarde van €100! De foto wordt in onze winkel opgehangen! De prijs is niet inwisselbaar voor contant geld.

We verloten daarnaast gave prijzen onder iedereen die gestemd heeft en is ingeschreven op onze nieuwsbrief:

1x een Zooveel voor dieren Waardecheque t.w.v. 100 euro
2x een Zooveel voor dieren Waardecheque t.w.v. 50 euro
2x een Zooveel voor dieren Waardecheque t.w.v. 25 euro
10x een Zooveel voor dieren kortingsbon t.w.v. 10% op een artikel naar keuze

Deze prijzen zijn niet inwisselbaar voor contant geld.

Uiterlijk vijf werkdagen na het beëindigen van de actie ontvangen de winnaars een mail.
De prijzen dienen door de winnaars opgehaald te worden in de winkel.

Wie kunnen er allemaal stemmen op de foto's?

Iedereen mag stemmen op de foto’s. Het is echter alleen mogelijk om één keer te stemmen per IP Adres en één keer per mailadres. Om te stemmen heb je een geldig mailadres nodig.

Wanneer is de wedstrijd afgelopen?

De Foto van het Jaar 2022 fotowedstrijd loopt af op dinsdag 31 januari 2023 om 11:59 am (GMT+1).

Hoe doe ik mee aan de Foto van het Jaar 2023?

Net als in 2022 kun je weer elke maand via onze Zooveel voor dieren Facebook of Instagram een lieve, leuke of gekke foto van jouw huisdier in sturen en maak je zo kans om de “Foto van de Maand” te worden. Aan het begin van het nieuwe jaar (in 2024) wordt er uit de twaalf Foto’s van de Maand de beste gekozen.

Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en stuur daar snel een foto in om mee te doen aan de Foto van de Maand januari 2023.

Algemene voorwaarden

Algemeen

Bij deze actie ontvangen de winnaars een waardecheque aangeboden door Zooveel voor dieren. Dit is een actie georganiseerd vanuit Zooveel voor dieren.

Door deel te nemen aan deze actie, verklaren de deelnemers zich akkoord met deze actievoorwaarden.

Medewerkers van Zooveel voor dieren zijn niet uitgesloten van deelname in deze acties en mogen stemmen op hun favoriete foto.

Zooveel voor dieren kan op ieder moment wijzigingen aanbrengen in de algemene voorwaarden. Daarvan zal alleen in deze algemene voorwaarden een melding van worden gemaakt.

Druk-, spel- en zet- of andere fouten kunnen niet worden gebruikt als grond voor welke verplichtingen dan ook jegens Zooveel voor dieren.

Zooveel voor dieren garandeert niet de ongestoorde en ononderbroken werking van haar applicatie of de door haar geleverde diensten. De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor adequate telecommunicatievoorzieningen om aan de actie deel te nemen.

Vals spel

Bij een vermoeden van vals spel kan Zooveel voor dieren het aantal stemmen op een foto naar eigen inzicht aanpassen.

Duur van het spel

De actie loopt van woensdag 11 januari 2023 tot en met dinsdag 31 januari 2023 11:59 am (GMT+1).

Prijzen

De prijs kan niet worden ingewisseld voor contant geld of andere prijzen en komt te vervallen bij een onjuist e-mail adres en/of onjuiste persoonsgegevens. De winnaars worden bekend gemaakt via onze Facebookpagina en Instagram.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Zooveel voor dieren is ten allen tijde gerechtigd het spel geheel of gedeeltelijk stop te zetten of te verlengen en deelnemers uit te sluiten.

De winnaars stemmen toe deel te nemen aan publiciteit gerelateerd aan deze actie, zonder aanspraak te kunnen maken op compensatie.

Uiterlijk vijf werkdagen na het beëindigen van de actie ontvangen de winnaars een mail.

De eigenaar van de foto met de meeste stemmen op de einddatum wint een Zooveel voor dieren waardecheque ter waarde van €100. De foto wordt in onze winkel opgehangen. De prijs is niet inwisselbaar voor contant geld.

We verloten prijzen onder iedereen die gestemd heeft en is ingeschreven op onze nieuwsbrief:

1x een Zooveel voor dieren Waardecheque t.w.v. 100 euro
2x een Zooveel voor dieren Waardecheque t.w.v. 50 euro
2x een Zooveel voor dieren Waardecheque t.w.v. 25 euro
10x een Zooveel voor dieren kortingsbon t.w.v. 10% op een artikel naar keuze

Uiterlijk vijf werkdagen na het beëindigen van de actie ontvangen de winnaars een mail.
De prijzen dienen door de winnaars opgehaald te worden in onze winkel.